Koska olen viimeaikoina ollut varsin kiireinen, en ole ehtinyt tänne hirveästi kirjoittelemaan, mutta olen  kuitenkin laittanut tänne lohdutukseksi hieman arkistojen aarteita vuosien varrelta, editoimattomana.PULLAKEKKERIT (1.joulukuuta, 2002)

Kun kerran Henrik ja Busse olivat matkalla sillanalle, tuli heidän matkalleen monta mutkaa. Oli nimittäin perjantai, ja silloin paikallisilla vanhuksilla oli tapana pitää pullakekkerit.

Pullakekkereillä oli yleensä kaikki kylän kolme (3) vanhusta, joista yksi toi pullan, ja yksi toi kekkerin. Yksi ei tuonut mitään, koska sairasti dementiaa. Kekkereillä vanhukset mutisivat oudousta asioista hiljaa vanhahtavalla kielellä, ja söivät pullaa ja kinastelivat kekkeristä.

Näitä pullakekkereitä oli tapana pitää saman sillan päällä, jonka alle Henrik ja Busse olivat menossa, ja tästä seurasi pojille ongelmia. Nimittäin juuri kun pojat olivat menossa sillanalle, eräs vanhus heitti vahingossa kiukuspäissään kekkerin sillalta suoraan Henrikin päälle. Henrik litistyi kekkerin alle, ja huusi "Ai!"

Tästä Busse säikähti kovin, ja muutti Ruotsiin. Ruotsissa hän sai paljon uusia ystäviä, ja oppi puhumaan ruotsia.

Henrik sen sijaan jäi loppuiäkseen kekkerinalle, eikä paikalliset vanhukset voineet enää pitää pullakekkereitä, vaan heidän piti pitää pelkkää pullaa. Tämä ei heitä haitannut sillä nyt heillä ei tullut enää riitaa kekkeristä.