Koska olen viimeaikoina ollut varsin kiireinen, en ole ehtinyt tänne hirveästi kirjoittelemaan. Pahoittelut kaikille faneilleni. Tässä kuitenkin lohdutukseksi hieman arkistojen aarteita. Tässä nyt ensi alkuun tällainen tarina (editoimattomana) vuodelta 2002. Näitä on muutama lisää, joten jatkoa seuraa.


METSÄNMARJAT (28.marraskuuta, 2002)

Kun olin vielä nuori pojan kloppi en tiennyt kuinka paljon voisinkaan saada joskus marjoja läheisestä metsästä, jossa en koskaan käynyt. Kuitenkin tapahtui niin, että ystäväni Valtteri oli kerran ostanut hamsterin, jonka hän nimesi isisoisoisänsä mukaan Hiirakiksi.

Hiirakki oli luonteeltaan säyseä, mutta samaa ei voinut sanoa hänen mukaansa nimetystä hamsteristä. Hiirakki-hjamsteri oli nimittäin varsinainan kiusankappale. Sillä oli tapana katsoa kaikki illat videolta Megavisan uusintoja, ja jos joku koitti estää, puri Hiirakki-hamsteri pään poikki.Valtterin veli Baltrick kärsikin lievästä verenvajauksesta päässään, joka oli irti hänen muusta ruumiistaan. Onneksi tätä ei kestänyt kauaa, sillä Baltrick kuoli noin 10 sekuntia sen jälkeen kun Hiirakki oli purrut hänen päänsä irti.

Hautajaiset olivat mukavat, ja siellä sai kahvia ja pullaa. Erityisen mieltynyt olin Valtterin äidin siskon leipomiin rahkapulliin.

Joka tapauksessa Hiirakin takia eksyin tuohon läheiseen metsään hautajaisten jälkeen. Hiirakki-hamsteri nimittäin uhkasi purra Valtterin isältäkin pään poikki heti kun perhe saapui hautajaisista. Valtterin isä säikähti ja juoksi metsään. Kun Valtterin isä oli ollut metsässä neljä päivää huolestuivat Valtteri ja hänen äitinsä, ja lähtivät etsimään isää. He pyysivät minut mukaan, ja minä menin.

Silloin huomasin, että metsässähän kasvoi valtavasti marjoja, ja keräsin niitä monta ämpärillistä ja vein ne kotiin. Voi minua onnenpoikaa!